Tuesday, December 13, 2011

Super Duper Master Photoshop ..

Salah seorang ahli China Senior Photographers Association yang berumur 76 tahun dihormati oleh masyarakat di China kerana beliau telah banyak membaiki gambar-gambar lama yang dimiliki penduduk di sana dengan hanya menggunakan software PHOTOSHOP .
 
Beliau mula belajar menggunakan software ni ketika berumur 60 tahun dan setakat ni beliau telah membaiki 2000 keping gambar-gambar lama . korang ada tak gambar lama ? hantar je kat dia ni mesti dia boleh settle kan . percaya atau tak, cuba tengok ..







4 comments:

Murnie said...

wahh .. hebat laa .. tabik spring~~~

mr bob said...

terbaek la....

laskar pelangi said...

wahhhh! mantopssssss!

Muhamad Syafiq said...

mahu berguru ? :D